1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ОБЩЕСТВО

Варна си има улица приключениеУлицата
Още снимки тук

Истинско приключение предлага  улица "Кольо Фичето" във Варна, намираща се в западна промишлена зона. Репортерска проверка на ДеФакто:ВестникЪт показа, че отсечката е в основен ремонт от 20 дни насам, работници по пътя обаче така и не са се появили. 

Огромните количества прах, които се вдигат при преминаването на всяка една кола превръщат ежедневието на работещите в складовете хора в истински ад. "По цял ден седим с включени климатици и затворени прозорци, въпреки това всеки един в стаите има по един пръст прах", разказаха потърпевши. Складовете губят и клентите си, тъй като 50% от тях пазарят на дребно и са се отказали да си трошат колите. Работещите в района се страхуват и за здравето си - прахът е толкова много, че листата на дърветата и храстите наоколо изглеждат сякаш ги е навалял сняг.

При падането на дъжд пък шофьорите, дръзнали да минат по "Кольо Фичето", просто затъват в огромните кални ями, които се образуват. При последните дъждове е бил забелязан багер, който обаче вместо да извършва ремонтна дейност,  цял ден е теглил закъсалите коли от дупките. "Ако нещо не се промени в най - скоро време, ще се наложи да предприемем мерки", категорични бяха работниците.

23.08.2011, 17:48 Автор: Силвия Неделчева


Тагове: улица, Варна, ремонт

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Мариана
31.08.2011; 22:08
Няма ли най-сетне обществото да се обедини срещу неразумното разхищение на нашите пари.Аз работя в този район и всеки ден съм свидетел на глупостта на ръководителите на този ремонт.Това е престъпление спрямо нас - данъкоплатците!
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics