1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ТЕХНОЛОГИИ

Skype с нова комуникационна платформаskype

Skype съобщи за плановете си  да купи  начинаещата фирма за мобилни съобщения GroupMe при неизвестни засега условия, съобщи dariknews.bg позовавайки се на световните агенции.

GroupMe е основана през 2010 г. в Techcrunch Disrupt Hackathon и централата й се намира в Ню Йорк. Сделката, удвоена от придобиването на доставчика на мобилно видео Qik по-рано тази година засилва ролята на Skype като иноватор при уникални опитности на мобилния потребител, се отбелязва в изявление на компанията.

Посредством придобиването на GroupMe, Skype продължава усилието за осигуряване на глобални мулти-модални и мулти-платформени комуникации, пише още dariknews.bg позовавайки се на световните агенции. Придобиването на компанията допълва водещата роля на Skype в гласовите и видео комуникации чрез осигуряване на най-добри в класа основани на текст комуникации и иновативни характеристики, които дават възможност на потребителите да се свързват, да обменят местоположения и снимки и да правят планове с най-близките си.

22.08.2011, 11:35 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: skype, комуникации, GroupMe

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код: