1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
ОБЩЕСТВО

Общинският съвет не издържа на жегитеСесия

Общинския съвет се саморазпусна около обяд в третия ден от 36-тата сесия, заради липса на кворум, научи Дефакто:ВестникЪт. Синият Ивайло Митковски заяви, че е по-добре местния парламент да се разпусне, тъй като явно в последния ден на сесията за август съветниците са изморени и работата върви трудно.

Стелиян Севастианов от ДСБ каза, че в неформален разговор със съпартиеца си Ивайло Митковски са стигнали до извода, че най-добре е местният парламент да не се събира повече до изборите. „Няма смисъл напразно да харчим пари за консумативи, ток и пр., след като не взимаме никакви решения”, коментира „синият” общински съветник.

"Вакуумът до първата сесия на следващия Общински съвет ще бъде огромен, заяви съветникът от "Нашия град" Владимир Тонев. Той поиска да се сложи край на днешното заседание и следващото през септември да започне с недовършените точки от 36-тата сесия.

Поради липсата на кворум предложенията на местните избраници не бяха гласувани. 

Председателят Николай Апостолов прекрати сесията, като останалите точки от ПК "Социални дейности" и ПК "Архитектура" ще бъдат включени в дневния ред на 37-то заседание на ОбС. По думите на Апостолов то ще се състои около последната възможна дата – 14 септември.

18.08.2011, 14:11 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: Общински съвет, сесия, саморазпускане, август, жеги

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА