1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
КРИМИНАЛЕ

Твърденията на „Кардиолайф”- лъжа!?Количка

Пациентът с ампутираната ръка отрече категорично твърденията на лекарите от "Кардиолайф", които бяха представени на пресконференция днес. Милко Михалев заяви пред Дефакто:ВестникЪт, че всичко, казано от медицинските специалисти е лъжа.

„Не съм държал ръката си под главата”, разказа Милко. Той обясни, че самите лекари във варненската клиника са го карали да държи оперирания  крайник вдигнат до главата му на възглавницата.

42- годишният мъж отрече да е играл канадска борба. Пострадалият разказа, че се е пошегувал с един от лекарите в „Кардиолайф”, че е силен и може да бие всеки в силова ръчна схватка. Твърденията обаче, че е играл канадска борба са абсурдни по думите на Милко.

Той добави, че на излизане от болницата държал сака си с лявата, а не с дясната си оперирана ръка.

Мъжът от Провадия се оплака още от това, че по време на престоя си във варненската клиника лекарите се държали грубо. Те отказали да разхалабят силно стегнатата превръзка на ръката му, която му причинила посиняване. В подобно положение в същата стая бил и възрастен мъж, на когото медицинките лица също не обърнали внимание. На молбите на двамата пациенти докторите отвърнали, че ще разхлабят превръзките, когато те самите решат.

Милко разказа още, след като излязъл от болницата отишъл при шефа си във Варна. Когато началникът му го видял, разбрал, че оперираният не се чувства добре и го закарал до селото му Добрина, Провадийско. Работодателят на Милко Михалев потвърди пред Дефакто:ВестникЪт версията на пострадалия.

Милко, който вече е бивш шофьор на ТИР, заяви, че иска лекарите от „Кардиолайф” да признаят вината си и да му изплатят обещетение, за да може да се грижи за жена си и децата си, тъй като по тяхна вина вече не е разботоспособен. Той иска и да му осигурят протеза.

17.08.2011, 15:13 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: Крадиолайф, лъжа, мъж, ампутирана ръка

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Явор
18.08.2011; 11:08
Абе тоя що не влезе в съда да го видя там как ще лъже? Не го ли е срам така нагло и безочливо да лъже при положение, че има свидетели в няколко болници, пред които си е признал всичко баш както си е.
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center