1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
ОБЩЕСТВО

Синът на Филип Боков загина в катастрофаТова остана от колата на Боков
Още снимки тук

Синът на Филип Боков - Георги, и съпругата му загинаха в тежка катастрофа. Инцидентът е станал днес по обяд на отсечката Варна - Бургас. 

По първоначални данни причината е  неправилно изпреварване, предприето от страна на автомобила, шофиран от Боков. При маневрата колата се е забила челно в пътуващ в другата посока автобус. 

11 души - 10 украински туристи и българският шофьор на автобуса са пострадали. Всички те са настанени в спешното отделение на варненската МБАЛ "Св. Анна". Дежурния в момента лекар Максим Касабски заяви пред ДеФакто:ВестникЪт, че състоянието на всички тях е стабилно. Хоспитализирани ще останат две непълнолетни деца - на 8 и 14 години, и две момичета, които са получили трвами на врата в следствие на камшичния удар, който се е получил при рязкото спиране на автобуса. 

Колата - Audi А5 ,се е движила с изключително висока скорост и на излизане от завой се е забила челно в автобуса. Георги Боков и жена му Мария са загинали мигновенно. Според втория водач на автобуса Ангел Ангелов нито той, нито другият водач, чиито крак е счупен, са имали време да отреагират. 

Този пътен инцидент не е първи за Боков, но този път се оказа фатален. Преди около 10 години синът на посланика ни в Словения предизвика пътно меле и около Мездра.

Снимките са автентични!

16.08.2011, 17:08 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: катастрофа, жертви, автобус

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА