1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ЛЮБОПИТНО

Моби снима българската публика за споменМоби

Американският денс гуру Моби снима българската публика за спомен по време на участието си на фестивала „Спирит ъф Бургас” (Spirit of Burgas), научи Дефакто:ВестникЪт. 

Световно известният музикант излезе на сцената точно в полунощ във втората вечер от феста. Той разтърси феновете на Спирита, като изпълни едни от най-големите си хитове заедно с вокалистката и кийбордистка от Ямайка  Джой Малкъм. На сцената бе  и българката Светлана Василева- бас, която от години е в екипа на американеца.

Моби посвети специално на публиката две от най- емблематичните си парчета- Why does my heart feel so bad и Lift me up, които взривиха плажа в Бургас. По думите му феновете бяха 40 000 на брой. Музикантът редуваше всякакъв вид инструменти- кийборди, перкусии, барабани и китара. Той постоянно питаше публиката дали се чувства добре и благодари на феновете си няколко пъти на български език. След едно от изпълненията Моби направи няколко фотоса на меломаните за спомен.

По същото време,когато на основната сцена свири Моби, на една от останалите сцени излязоха Култур Шок (Kultur Shock), което накара много фенове да се раздвоят в избора си.

За много от меломаните втората вечер на Спирит ъф Бургас ще остане като една от най-запомнящите се и разтърващи в историята на феста. 6-те сцени събраха над 14 000 души.

За доброто настроение за меломаните се погрижиха и от Скънк анаси (Skunk Anasie). Вокалистката на групата Скин направи истински фурор със своята поява, облечена в черен лъскав костюм с гарванови пера. Групата заби на сценатa с култовото парче „Yes It’s Fucking Political”. Силни емоции сред публиката предизвика  и изпълнението на  “Hedonism”. Градусът на настроението ескалира, когато фронтдамата се хвърли в ръцете на феновете. Освен всичко друго вокалистката на 

Скънк анаси накара публиката да коленичи

върху пясъка и след това премина през нея.

В началото на феста на основната сцена подгряваха българските музиканти от група „П.И.Ф”. Представянето им бе предизвестие за силната вечер от Спирита.

Като цяло организацията на феста бе на ниво, всичко бе по разписание и без закъснения. 

Изключение направиха микрофоните на една от сцените на феста, които издишаха....

Точно, когато излезе Рут в 21:00 часа, микрофоните на „Ритъм енд блус” сцената отказаха да възпрозведат звук. Техническата неизправност изнерви част от публиката на мюзик айдълката, като ги накара да чакат около 10-тина минути. В крайна сметка проблемът беше отстранен и Рут изпълни концерта си благополучно. Надяваме се и феновете да са забравили малкия проблем, както каза един от посетителите на феста такива неща се случват....особено у нас

В последната вечер от Спирита на сцените ще излязат още любими изпълнители за българската публика като Лефтфийлд (Leftfield), „Дефтоунс” (Deftounes) и бившата вокалистка на „Гедъринг” (The Gathering) Анеке ван Хирсберген. Българското участие ще бъде представено от Der Hunds, Macrophone и Viperfish, както и гранд дамата на българския рок Милена.

14.08.2011, 18:33 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: Моби, Спирит ъф Бургас, фенове

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center