1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
БЪЛГАРИЯ

Лична вендета?Яне Янев

Димо Стоев е кандидатът за кмет на  РЗС. Това стана ясно на официалното представяне на кандидатурата от председателя на партията Яне Янев във Варна.Яне Янев заяви, че издигат член на ГЕРБ, защото официалното ръководство на  ГЕРБ  е стигнало дъното на политическото падение в морската столица .

Яне Янев посочи още, че от ГЕРБ не са намерили достоен кандидат, който да се пребори с корупционните практики и за това издигат една от знаковите фигури на БСП във Варна.. "Така политическото безсилие и корупция сключиха брак по сметка. Този брак е безпринципен и с подмолна изгода", допълни Янев .

Бившият финансист на община Варна и настоящ общински съветник от редиците на ГЕРБ изложи своите мотиви, като водещият по думите му е  разбиване на  модела на неофеодализъм. Той добави, че морската столица се управлява от двама души- Кирил Йорданов и председателя на комисията по финанси Янко Станев.

Димо Стоев отправи критики към сегашния кмет по повод направената актуализация на бюджета този месец. Финансистът поясни, че такава актуализация може да бъде направена  в края на месец септември.

Кандидат-кметът изрази и съмнения относно повишения кредитен рейтинг на Варна, като заяви че това е прах в очите на варненци, евтин Pr и заблуда.

Финансовият експерт не пропусна да сподели разочарованието си и от местните структури на ГЕРБ. Стоев припомни за провалената си кандидатура за шеф на НАП. ГЕРБерите не му дали поста въпреки високия му професионализъм и компетенции в сферата на финансиите. Но той още вярва в принципите на партията, както и  че те са единственото реално решение  за излизане от икономическата  криза, категоричен бе кандидат-кметът.

Лидерът на РЗС коментира изказването на Стоев като проява на наивност и добави, че след съвместната  работа с РЗС, той ще разбере коя е правилната алтернатива.

14.08.2011, 15:20 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: РЗС, ГЕРБ, кандидат-кмет

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
САРИЕВ
14.08.2011; 20:22
МНОГО ГОЛЯМА НАИВНОСТ И НАГЛОСТ ПРОЯВЯВАШ СТОЕВ,ЩОМ СЕ ВПУСКАШ В ПОДОБНА БИТКА?НЯМАШ НИКАКЬВ ПЕЧЕЛИВШ СИЛЕН ХОД,МОЖЕШ САМО ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТ,КАТО ЯНЕ.ВИЕ И ЗАТОВА СЕ НАМЕРИХТЕ!КАТО БРАТЧЕ И СЕСТРИЧКА,ОСТАВА ДА СЕ ГУШНЕТЕ ДВАМАТА!:)))
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics