1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
КРИМИНАЛЕ

ГЕРБер краде автомобилни частибелезници

Кипро Кипров от с. Брежани, общинаСимитли, кандидат за кмет от ГЕРБ на предишните избори, бе задържан като лидер на престъпна група, занимаваща се с кражба на GSM и други части от автомобили в района, съобщи Дарик позовавайки се на  БГНЕС.

При обиск в дома на Кипров в Брежани са открити 80 литра трансмисионно масло, 118 литра нафта, 1 акумулатор и няколко СD устройства.

Заедно с 55-годишния Кипров, който е спряган пак за кандидат кмет от ГЕРБ и на предстоящите избори, с полицейска заповед са задържани още трима души.

При варене на ракия, оставен без надзор, огън под казана запалил няколко от стопански постройки в дома на Кипров. Изгорели са четири прасета и две ловни кучета, собственост на Кипров, който е бивш председател на ловната дружинка в селото. При огледа на пожара, полицаите са открили изгорели съдове, в които е съхранявано гориво и масла.

След няколко седмично разследване, в друга къща в Брежани са открити части от МПС и инструменти, заявени в полицията като обект на кражба на територията на общините Симитли, Благоевград и Разлог.

13.08.2011, 15:58 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: ГЕРБ, пожар, кражба

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА