1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ОБЩЕСТВО

28 сигнала до Гражданска за нощтелефон 112

На 28 сигнала са реагирали през денонощието екипите на „Гражданска защита“ и Противопожарната служба във Варна. Два от тях са за пожари, а останалите за отводнявания на помещение и премахване на паднали клони. При инцидентите няма пострадали граждани, предаде dnesplus.bg.

Заради снощната буря, има редица материални щети нанесени по автомобилите на гражданите. Тротоарите са осеяни с множество изпочупени клони и паднали дървета. 

Заради силният вятър и днес пристанището във Варна остава затворено. Полетите на Летище Варна се изпълняват нормално. 18 градуса показват термометрите в морската столица тази сутрин. Според синоптичната прогноза на варненския филиал на Националният институт по хидрология и метеорология /НИМХ/, днес преди обяд над по-голямата част от района облачността ще е значителна, на места ще има и превалявания.  Около и след обяд облачността бързо ще намалее. Силният северозападен вятър по крайбрежието ще започне да отслабва чувствително едва в следобедните часове. Вълнението на морето ще е 3-4, в заливите 2-3 бала, но след обяд и то ще се понижи. Максимални температури във Варна ще достигнат около 24. Температура на морската вода 21-24 градуса. 

12.08.2011, 12:03 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: Гражданска защита, сигнали, Варна, буря

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА