1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ОБРАЗОВАНИЕ

Руски милионер учи варненци на бизнесЗаренков

На 6 август 2011 г. тържествено бяха връчени грамота и медал на седмия поред "Доктор хонорис кауза" на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров" - професор, доктор на икономическите науки Вячеслав Заренков от Санкт-Петербургския университет по архитектура и строителство, научи Дефакто:ВестникЪт.

По-късно същия ден беше представена и последната книга на професора- „Управление на проекти” в Английския двор на Археологическия музей във Варна.

Почетният  доктор на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров"  е  завършил Ленинградския инженерно-строителен институт. Професор Заренков е една от водещите фигури в строителния бранш на Русия, той е президент на холдинг "Еталон – ЛенСпецСМУ. Академикът заяви, че е достигнал успехите си в бизнеса и науката и от арматурист е достигнал до 118-то място в класацията на най-богатите хора в света с много работа и стремеж към усъвършенстване в науката.

В Книгата „Управление на проекти” е предложена стандартизирана методология и еталон за  систематично изготвяне на проекти от различни сфери. Предложени са универсални принципи  за управление и устойчиво развитие на проектите. „Горещо препоръчвам книгата. Научният труд е с практико-приложен заряд и е полезен за различни професионални направления", заяви началникът на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров” кап. първи ранг проф. Боян Медникаров

08.08.2011, 14:06 Автор: Елисавета Илиева


Тагове: руски милионер, книга, бизнес, варненци

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА