1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
КРИМИНАЛЕ

Мъж скочи от Моста, кучета го изядоха

Глутница четириноги ”закусила” със самоубиеца миг след скока
Младежът бил психичноболен и с няколко опита да прекрати живота си


Аспарухов мост

Млад мъж се самоуби, а само скоростна реакция на Бърза помощ, спаси тялото му да не бъде издено от улични кучета. Вчера сутринта младежът решил да сложи край на живота си като се хвърли от Аспарухов мост. Сигнал за трагедията подала жена, която пътувала за работа в петъчната сутрин. Ужасяваща сцена се разиграла пред погледа й около 7,30 часа. Мъжът слязъл от лек автомобил, с който пристигнал до началото на моста. С премерени и сигурни движения спокойно стигнал до огражденията, преметнал се през парапета и скочил. Жената, станала свидетел на случката, веднага се обадила на телефон 112, откъдето сигнализирали полицията и Центъра за спешна помощ във Варна. Тялото тупнало не във водата, а на сушата, в района на старото предприятие "Родопа", уточниха от Спешния център.

Цяла глутница бездомни псета наобиколила безжизненото тяло и започнала да го ръфа. На такава ужасяваща гледка се натъкнал екипът на линейката, дошъл на местопроизшествието. Наложило се да се разгонят четириногите, за да могат да окажат медицинска помощ. Пострадалият е бил с много тежки травми по цялото тяло. Независимо че е в много тежко състояние и в клинична смърт, той е интубиран и са му приложени реанимационни мероприятия, каза за "Позвънете: ВестникЪт" д-р Антоанета Касабова. В Спешния център на МБАЛ "Св. Анна", където е бил откаран, лекарите само са констатирали смъртта му. Впоследствие стана ясно, че това не е първият опит на младия варненец да сложи край на живота си. Той страдал от душевно заболяване, което в този период явно се е обострило, допълниха запознати със случая.

Всяка година полицаи и медици регистрират по един успешен опит за самоубийство от Аспарухов мост. Макар и редки, но има и неуспешни опити, при които решилите да сложат край на живота си все пак оцеляват. В морската столица мостът има незавидната слава на място за решилите да сложат край на земния си път.

25.02.2011, 21:00 Автор: Силвия Пенева, Милена Радойчева


Тагове: Аспарухов мост, самоубийство

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center