1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
КОД: ЛИЧНИ!

Болен управлява светофари

Някои са получавали инфаркт след контакт с журналисти
Други пък са изпитвали върховно блаженство от връзките си с журналистки


Светофари

Болен човек регулира варненските светофари, увери се репортер на ДеФакто:ВестникЪт. 

Някои са получавали инфаркт след контакт с журналисти

Инж. Теодор Арабаджиев, управител на Автоматизираната система за регулиране и управление на движението преди години е претърпял инфаркт след среща с журналисти. Изпитанието очевидно е оставило дълбок отпечатък върху психиката на инженера и при срещите си с представители на гилдията той се опитва да върне "жеста". 

Уникалната система, оставена в ръцете на Арабаджиев, се грижи за оптималната регулация на светофарните уредби на най-натоварените кръстовища в града. На някой от тях задръстванията са факт без оглед часа на денонощието. Инж. Абаджиев, прекалено зает да подхранва омразата си към репорертери, оператори, кореспонденти, очевидно не забелязва как зле регулираните уредби на кръстовищата в града предизвикват задръствания. Освен това, напълно убедени сме, редно е светофарите да се почистват понякога въпреки че вятърът и дъждовете отчасти се справят със задачата. 

Други пък са изпитвали върховно блаженство от връзките си с журналистки
Този въпрос обаче предизвика свещеният гняв на инженера. Вeднага бях посъветвана да извадя 500 хиляди лева от собствения си джоб, за да подменим светофарните уредби из града. Защото проблемът всъщност не бил в мръсните светофари, а в остарялата техника. А, те, светофарите, са редовно почиствани, увери ни инж. Арабаджиев. Всяка година по веднъж. И това струва 80-90 хиляди лева. И докато с ентусиазъм слушах за подмиването на светофарите ми хрумна нещо - за 40 хиляди лева на година аз  бих могла да върша това. Дори не веднъж на 12 месеца, а по 12 пъти на месец. 

05.08.2011, 18:23 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: болен, светофари, журналисти

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center