1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
КРИМИНАЛЕ

Секнаха германец със стриптизьоркаБар

Варненски полицаи са заловили стриптизьорка по време на полов акт с германски гражданин в заведение в курорта "Златни пясъци", съобщиха от ОДП- Варна. Арестът е част от специализирана полицейска акция, провела се на територията на морската столица и куротния комплекс "Златни пясъци". 28- годишната танцьорка забавлявала 20 годишния немски турист, когато органите на реда нахлули в нощния бар. Срещу барманката в заведението Еротик бар "Рай" е образувано наказтелно производство, тъй като тя събирала заработените суми  от клиенти.  Повдигнато е обвинение за предоставяне на терен за платени секс услуги.

Специализираната полицейска операция е проведена тази нощ, съвместно от от служители на полицията, Пожарната, НАП, Инспекция по труда. Това е втората акция от последните дни, като този път са задържани „нощни птици“ от заведения на закрито. Това обясни на пресконференция в четвъртък шефът на варненската полиция комисар Димитър Димитров. 

Общо 9 са проверените нощни заведения в рамките на операцията. 4 от тях са на територията на град Варна. Това са Еротик бар 911, бар „Крейзи гърл“, "Пийп шоу бар"и "Плей бой бар". Останалите 5 се намират в курорта "Златни пясъци"- клуб "Магура", кафе-клуб "Малибу", Еротик бар "Рай", Плейбой бар "Велвет" и Еротик "Хаос". Полицаите са установили 83 жрици на любовта, които се представял като танцьорки. Всички те били навършили пълнолетие. 

8 са съставените от Пожарната актове за нарушения на пожарната безопасност на сградите. НАП са съставили 7 констативни протокола за различни видове нарушения на данъчното законодателство. Инспекцията по труда пък те първа ще се произнася по сключените трудови договори.

Танцьорките в бар „Магура“ имат сключени договори с Реал асистънс мениджмънт със седалище село Сейдол, посочват органите на реда Другите работещи там имат сключени договори със "Скай консулт", дружество регистрирано ул. „Карамфил“ във Варна. По непотвърдена информация съдружници в търговското дружество са общинският съветник от ДПС Иван Славков, който от повече от две години и половина е в ареста по дело за склоняване към проституция и търговия с наркотици, и Ради Иванов–Радул. 

11 проститутки са осъдени след полицейски операции от началото на година. Наказанията им са били глоби или пробация. Сред осъдените има и двама травестити.

04.08.2011, 18:57 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: германец, проститутки, акция, полиция

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center