1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ОБЩЕСТВО

Глупави ли са варненци?пресконференция Марешки

Според социологическо проучване, нaправено от агенция „Бухал”,  кандидат- кметът  Веселин Марешки е на второ място  по предпочитание с 18, 5 % сред варненския електорат,  научи Дефакто:ВестникЪт. Водещ в класирането е настоящият кмет Кирил Йорданов с 22,5 %.На трето място варненци са класирали Неделчо Михайлов с 9,4%. Резултатите бяха изнесени днес на пресконференция на Веселин Марешки.

Веселин Марешки се кандидатира на тазгодишните местни избори като независим кандидат. Изследването е поръчано именно от варненския аптекарски бизнесмен. Анкетната карта съдържа три въпроса: „Доволни ли сте от управлението на Варна?”; Искате ли промяна на управлението на Варна?”; „За кого бихте гласували?”. 

Резултатите от проучването сочат, че 64% от гражданите на Варна не са доволни от сегашното управление, а 78% от тях искат коренна промяна на управленските структури и стратегии, а останалите 22% не се оплакват. Анкетираните са около 6000 души, подбрани на случаен принцип, като изследването е правено  в различни райони на Варна.

Варненският фармацевтичен хегемон заяви, че изводът от проучването е ясен: варненци искат промяна на  статуквото. Той обеща по-добра социална политика на избирателите си, както и много мащабни проекти за благоустройство на морската столица, с които ще се подобри качеството на живота.

03.08.2011, 14:29 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: анкета, Марешки, кмет

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics