1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
КРИМИНАЛЕ

Пиян турист хвръкна от 6-тия етаж на хотелМимоза

Австрийски турист на 18 г. е полетял от 6-тия етаж на хотел "Мимоза" в курортния комплекс "Златни пясъци" призори на 1-ви август, научи Дефакто:ВестниКът. Сигналът за инцидента е получен около 6 часа сутринта.

"Основната причина за станалото е от прекомерната употреба на алкохол", разказа управителят на хотела Николай Иванов. Младежите били шумни и охраната им направила забележка да намалят децибелите няколко пъти, допълни Иванов. Според полицейския екип, който пристигнал на мястото на инцидента туристите били толкова пияни, че не реагирали адекватно и не можели да обяснят как се е стигнало до инцидента. Приятелите на пострадалия дори не забелязали, че той е паднал. Полетът на австриеца видяла една рускиня, разказаха от хотела.

"Когато се е чуло падането, от персонала са се обадили на телефон 112, екип на бърза помощ е дошъл тук за 5 минути", увери управителят на "Мимоза". Той разказа, че момчето е било откарано в Спешния център на МБАЛ "Св. Анна", където са му направили операция и в момента е в стабилно състояние.

"Парапетът на терасите в хотела е висок близо метър, а ръстът на момчето е 1,65 м. Не знам какво е трябвало да направи, за да падне оттам", коментира Николай Иванов.

"Тук хората пият и нямата задръжки", разказа валутния касиер Виктор Стоянов, който работи на метри от хотел "Мимоза". "Тук туристите се отпускат, защото не са си в техните страни и смятат, че могат да правят каквото си искат", добави Виктор.
"Пия, заради купона", сподели 24-годишният германец Бенджамин пред репортер на Дефакто:Вестникът. Предпочитани от младежа са твърдите напитки като ром и уиски. 
"Алкохолният туризъм е както всяка година", разказаха от близкия медицински център в кк "Златни пясъци". 

02.08.2011, 12:46 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: пиян, турист, 6-тия етаж, хотел

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center