1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
КОД: ЛИЧНИ!

Варненци харесват дупките?Дупка
Още снимки тук

На една от най-оживените улици във Варна екип на Дефакто:ВестникЪт откри поредните пътни ями. Дупките са на кратко разстояние една от друга  и  се намират на улица "Д- р Пискюлиев", близо до светофара на кръстовището с ул. "Г. Бенковски". Размерите на кратерите са 1м на 0,6м и 0, 6м на 0,5м. Забелязахме, че много коли ги заобикалят и решихме да попитаме шофьорите какво мислят за дупките, имат ли те почва у нас и дали им се нравят. Ето и отговорите. 

"Не ги харесвам, защото няма как да не си разбиеш колата. Всяка година ги запълват, но те пак се отварят на следващата след като мине зимата. Според мен е некачествена настилката", разказа младият шофьор Илия. "На улиците около пазара има доста дупки, но на мен вече не ми правят впечатление, свикнал съм" ,добави студентът.

"Падат амортисьори и колата чупи", оплака се Али, който всеки ден идва на работа на Кооперативния пазар. Двете дупки на улицата не са отскоро, но никой не е идвал да ги запълни, разказа търговецът.

Трябва да се оправят един път завинаги тези пропасти, не да се кърпи, а да се излее един хубав асфалт", категоричен бе таксиметровия шофьор Михаел Михайлян. "Само ги кърпят и след месец, два, дупките пак се отварят, възмути се таксиджията. Той разказа, че годишно ремонтът на автомобила му струва над 1000 лв., заради състоянието на пътната настилка.

"На никой не му харесва къщата му да е разхвърлена, да са му счупени прозорците и да не му е подредено, така и всеки иска да върви на равно, на чисто, на прясно асфалтирано", жалва се пешеходката Елена.

"Не ни харесва да има дупки, защото първо не е красиво, второ не е полезно, трето се разбиват колите в тях! Синът и снаха ми имат коли и те карат доста изнервено" разказа ни пенсионерката Веска Милева, която чакаше автобус. 

"Децата като карат целите треперят, а ние дето се возим в автобуса или колата си казваме как нашата държава има такива дупки и такива пътища?" възкликна възрастната дама, точно преди да се качи в градския транспорт. 

26.07.2011, 17:19 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: дупки, улици, варненци харесват

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Варненски
28.07.2011; 20:32
Варненец ,на жена ти дупката всички я харесваме !!!
Варналия
28.07.2011; 16:27
Варненци са безумни мазохисти. Ако беше нормален град това, хората щяха всеки ден след работа да ходят до общината за да питат кмета дали краде..
Варненец
27.07.2011; 12:04
Харесвам само дупката на жена ми! Не се бъзикайте с нас!!!
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center