1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
БИЗНЕСЪТ

НАП разпродава камиони на длъжнициНАП Варна

НАП Варна обяви за продан на търг с тайно наддаване два бетоновоза и товарен камион МАН, собственост на фирма с  94 хиляди лева дългове към НАП. 43 хиляди лева е корпоративният данък, който фирмата не внесла доброволно в бюджета, а невнесените от нея осигурителни вноски възлизат на над 41 хиляди лева, уточняват от агенцията.

Началната цена, от която ще стартира наддаването на търга за бетоновозите, е от по 40 хиляди лева, а за тежкотоварния камион МАН е 45 хиляди лева. Търгът е обявен за 11 август 2011 година, като оглед на продаваната транспортна техника може да се извършва от 01 до 05 август в с. Тополи, местност „Клисе Баир”, промишлена зона.

Кандидат – купувачите, желаещи да участват в наддаването, трябва да преведат депозит в размер на 20 % от първоначално обявената тръжна цена.

Повече подробности относно условията и правилата за провеждане на търга, както и списък на вещите с тяхното описание и продажна цена са на разположение в сградата на ТД на НАП Варна, а така също и на страницата на НАП в Интернет на адрес:www.nap.bg.

От началото на годината НАП Варна е провела 73 търга с тайно наддаване, като за продан бяха изнесени движима и недвижима собственост на фирми и лица, отказали да изпълнят доброволно задълженията си към бюджета, а така също вещи и имущество отнети в полза на държавата от съдилища и агенции. Общо 400 хиляди лева са постъпили в държавния бюджет за първите шест месеца на годината от проведените търгове от приходната агенция във Варна.

26.07.2011, 11:51 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: НАП, Варна, длъжници, разпродажба

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics