1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
КРИМИНАЛЕ

Канибал плаши бургаски кварталПолиция

Психично болен мъж, избягал от болница, хвърли в паника жителите на квартал "Победа", съобщава BurgasNews, цитирайки ромския лидер Митко Доков.

 Преди два дни, по сигнал на живеещи в квартала, той подал жалба в Четвърто РПУ. Лудият е избягал от психиатрия, но не се знае дали бургаската или в друг град. Няколко дни той се криел в камъша край Горно Езерово и се препитавал като нападал къщите наоколо. Сред местното население се носи слух, че е канибал, защото ухапал един от хората, чиято къща нападнал, по ръката. Слуховете са, че е убил 7 човека, като ял част от телата им, а на жените отрязвал гърдите. Все още обаче никой не е потвърдил тези слухове. Мъжът ходи гол, с голяма бяла брада и от далече си личи, че е луд, разказват ромите. 

От два дни жителите на кв. "Победа" спят, събирайки се на големи групи в едно помещение. Въоръжават се с каквото имат под ръка - ножове, брадви, колове. Жените не пускат децата си да играят на улицата, каза Митко Доков. През нощта има и засилено полицейско присъствие в квартала. Според ромския лидер полицаите са се опитали да хванат психично болния, но няма информация дали са успели.

24.07.2011, 13:36 Автор: burgasnews.com


Тагове: канибал, ромски лидер, Бургас

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics