1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
ОБЩЕСТВО

Отваря ли ”Кубо”?кубо

Известният плажен бар „Кубо” във Варна е все още запечатан от общината, научи Дефакто:ВестникЪт.

Служители на заведението негодуват срещу решението на дирекцията по осигуряване и опазване на обществения ред  и категорично заявяват, че обявеният за 25.07.2011 протест ще се състои, ако до тогава не бъде възобновена търговската  дейност на клуба. 

Членове на персонала единодушно твърдят, че при извършената проверка  има както административни, така и технически нарушения.Според тях замерванията са направени в  близост до тонколоните,  а това предполага  „замърсяване” на пробата.”Ние сме изкупителна жертва, общинарите имитираха дейност, след като бяха обвинени в  неглижиране  на работния процес, трябваше някой да бъде глобен”, жалват се младите „кубисти”. 

Много от феновете определят заведението като своеобразен оазис, където могат да се спасят от нажежената чалга атмосфера  и изказват мнение, че създалата се ситуация е поради конфликт на интереси.

Припомняме,че активисти мигновено създадоха група в социална мрежа в подкрепа на „Кубо”, а едновременно с това  стартираха и електронна петиция. От няколко дни страницата във фейсбук е трибуна за  различни цветущи коментари на потребители, повечето от които са с политическа насоченост.

Остава въпросът дали клубът ще засвири тези дни  или ще има бурни освирквания  в понеделник пред общината.

21.07.2011, 17:35 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: кубо, протест, отварят, фенове

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center