1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ОБЩЕСТВО

Фенове спират затварянето на ”Кубо”Кубо

Близо 3000 души се присъединиха в група създадена във Фейсбук под наслов "Не искам да затварят плажния бар Кубо във Варна". Виртуалната подписка беше организирана минути след затварянето на плажното заведение вчера в ранния следобед. 

Припомняме, че вчера в морската столица служители от Дирекция "Опазване и осигуряване на обществения ред" затвориха Кубо и още едно заведение на крайбрежната алея. Като една от основните причини за спирането дейността на баровете са високите нива на шум.  Овен това проверяващите са установили, че обектът разполага на открито с маси и столове извън предвидената площ. 

За по-малко от 24 часа в социалната мрежа се събират около 3000 гласа в подкрепа на нощния бар "Кубо". Феновете на заведението са категорични, че когато тяхната бройка стане достатъчна, ще внесат петиция в Община Варна.

Паралелно с петицията във Фейсбук бе организирано и събитие "ПРОТЕСТ! Дай гласа си против затварянето на Cubo и La Playa!". Протестът е насрочен за 25 юли, с начален час 17.30, пред сградата на Община Варна. 

Една от най-четените новини във варненските сайтове вчера бе именно мистериозното затваряне на двете плажни заведения. 

20.07.2011, 18:28 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: фенове,

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
ех
21.07.2011; 11:11
От къде пък са тези "фенове"? И ако наистина вдигат шум - защо да не ги затворят? Нали уж искаме нормална държава. Явно не е проблема в управлението, а в самия ни затъпял народ.
Друг е въпроса, че е много вероятно тази акция да е платена от конкуренти.
Това трябва да се изясни, а не веднага да събират петиции от разни келеши.
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА