1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ОБЩЕСТВО

Продадоха вила и свинеферма на длъжнициНАП Варна

Дворно място от 1050 кв. м и вила продаде днес на таен търг НАП Варна. Собственикът на вилата е отказал да заплати  данъчни задължения и наказателни постановления в размер на 38 хиляди лева.  За  имота, намиращ се в с. Звездица, наддаваха 4 кандидат-купувачи, като стартовата цена бе 44 хиляди лева, а имотът се продаде за 55 500 лева.

От началото на годината НАП Варна е провела 73 търга с тайно наддаване, като за продан бяха изнесени движима и недвижима собственост на фирми и лица, отказали да изпълнят доброволно задълженията си към бюджета, а така също вещи и имущество отнети в полза на държавата от съдилища и агенции.

Свинекомплекс на собственик, отказал доброволно да внесе просрочените данъчни задължения, бе продаден на публичен търг за 118 хиляди лева. На друг търг инспекторите по приходите от териториалната дирекция обявиха  и продадоха за 31 хиляди лева апартамент, отнет в полза на държавата от лице, извършвало незаконни финансови операции и сделки с имущество. Общо 400 хиляди лева са постъпили в държавния бюджет за първите шест месеца на годината от проведените търгове от приходната агенция във Варна.

През следващите два месеца  предстои НАП Варна да обяви за продажба близо 7 килограма злато. Благородният метал е  отнет  в полза на държавата от Агенция „Митници”. За продан ще се предложат бижута от жълто злато, като всичките са проверени за чистота на благородния метал и са маркирани с държавен знак. 

Условията за провежданите от НАП Варна търгове, списък на вещите, продажната им цена и размерът на депозита могат да се намерят на страницата на агенцията в интернет.

20.07.2011, 14:10 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: НАП Варна, търгове, длъжници

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center