1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
ОБЩЕСТВО

Джеймс Уорлик на посещение в Карин домДжеймс Уорлик

Американският посланик Н.Пр. Джеймс Уорлик ще посети Карин Дом на 22 юли 2011, този път в компанията на 18-годишната си дъщеря, г-ца Джордан Уорлик, която ще се присъедини към екипа от доброволци в центъра. 

Карин Дом продължава традицията посланници от различни страни да засаждат дървета в градината, където играят и провеждат занимания деца със специални нужди. През седмицата своето послание за повече близост до природата ще отправи при гостуването си в Карин Дом и посланикът на Ирландия, Н. Пр. Джон Роуан. И той, и посланикът на САЩ в петък, ще засадят дървета, които ще допринесат освен за биоразнообразието и изучаването на природата, но и ще внесат със своята сянка прохлада в летните игри на открито.

В градината на Карин дом своя принос са направили наред с посланниците на Испания Н. Пр. Хорхе Фуентес и Норвегия Н. Пр. Тове Скарстейн, също и дарители. В поддръжката на градината, в която активно се включва основателят на Карин Дом – г-н Иван Станчов, участват доброволци от България и чужбина, както и дарители – Петреко България, СЖ Експресбанк и др.

Това превръща градината в един летен оазис на посланията за еко-образование и развитие на дарителската култура. За Карин Дом това е олицетворение на инвестиция, като благороден израз на доверие и вяра в работата на центъра – подкрепа на деца със специални нужди и техните семейства.

Карин Дом е единствената организация, работеща с деца със специални образователни потребности, която е Еко училище и носител на наградата „Зелен Флаг”. 

19.07.2011, 12:49 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: Джеймс Уорлик, Карин дом, посещение

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics