1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
ОБЩЕСТВО

Димитър Карбов е кандидатът на ”Атака”Димитър Карбов

ПП „Атака” издига Димитър Карбов за кандидат за кмет на Варна. Лично лидерът на партията Волен Сидеров пристигна днес във Варна за да представи Димитър Карбов, съобщи Фокус. 

Волен Сидеров представи и кандидатите за кмет на община Девня – областният координатор на „Атака” за общината Свилен Христов и за село Константиново, общ. Варна – настоящия кмет на селото Васил Дюлгеров. 

По отношение за позицията на „Атака” за вота на недоверие срещу правителството на Бойко Борисов, Сидеров беше кетегоричен, че националистите няма да подкрепят вота в пленарна зала. „На събор на партията в събота, местните ръководства се изказаха категорично против подкрепата на вот, иницииран от БСП и ДПС”, посочи Волен Сидеров. Той заяви, че е важно да се мисли повече какво ще стане ако евентуалния вот срещу правителството на ГЕРБ успее. „Тогава по конституция президентът е длъжен да натовари отново ГЕРБ да състави ново правителства”, посочи Сидеров и конткретизира, че „Атака” все още не знае как ще гласува – за правителството или въздаржали се. 

Волен Сидеров допълни, че „Атака” никога не е подкрепяла безрезервно правителството на ГЕРБ и не е спестявала критики по отношение на кабинета Борисов. „За нас най-важното е не да да се правят промени на парче, а де се замени изцяло съществуващия в момента порочен модел – цялата икономика да бъде от колониален тип и в ръцете на чужди компании”, подчерта Сидеров.

18.07.2011, 16:26 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: Димитър Карбов, "Атака", Варна

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА