1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ОБЩЕСТВО

РЗС ”уволняват” премиераБойко Борисов

Партия РЗС е организатор на инициативата „Ще уволня Бойко Борисов" стана ясно на пресконференция, съобщи Дарик.

Кампанията започна на 11 юли, когато София осъмна със скандални рекламни билбордове с послание за "уволнение" на министър-председателя. Още през същия ден платната бяха изрязани. Билбордовете представляваха бели платна, на които с големи букви бе изписано: „Ще уволня Бойко Борисов".След това се появи и сайт за „уволнението" на министър-председателя www.uvolnenie.org, на който на фона на музиката от филма „Кръстникът" часовник с хронометър отброява времето до 13 ч. днес, когато станаха ясни подробности по "уволнението" на премиера.

На пресконференцията от партията представиха транспарант, на който се вижда кандидатът за президент на РЗС доц. Атанас Семов, с надпис „Ще уволня Бойко Борисов". Доц. Семов категорично отрече Алексей Петров да стои зад президентската му кандидатура или кампанията по уволнението на премиера. „Зад мен в момента е Яне Янев, 30 млади хора и общите ни виждания", обясни той. Семов заяви, че иска да уволни премиера, защото по думите му „България никога не е имала по-безотговорно, неграмотно и безпомощно правителство като днешното". Доц. Атанас Семов, заяви още, че ако бъде изпран за президент, догодина ще свика предсрочни избори за НС.

На 18 юли ще бъдат поставени още 100 билбордове по значимите пътни артерии на страната, заяви лидерът на партията Яне Янев. По думите му целта е българите да разберат, че се надига нова вълна за смяна на статуквото. Това послание е първият етап от кампанията на РЗС, обясни още Янев. Той заяви, че след като уволни Борисов от премиерския пост, ще го назначи на работа в НСО, защото по думите на Янев министър-председателят има опит като охранител. На сайта www.uvolnenie.org, на който се гласуваше за уволнението и запазването на премиера, се появи видео обръщение от кандидат-президента на РЗС доц. Атанас Семов.

Акцията „Ще уволня Бойко Борисов" започна седмица след инициативата, организирана в социалната мрежа Facebook "Един ден без Бойко Борисов", която бе подкрепена от 30 хил. души. Кампанията не притесни министър-председателя, който заяви, че не го интересуват тези билбордове: „Нито съм ги виждал, ако искат да ги накачат по всички стени. Мен ме назначава народът и той ме уволнява, а не с билбордове и подобни. Нека си харчат парите". 

17.07.2011, 22:23 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: РЗС, Бойко Борисов

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА