1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
ОБЩЕСТВО

Gravity Co. тръгват на турнеGravity Co.

Варна, Бургас и Пловдив са трите български града, откъдето ще започне турнето на хитовата българска банда Garvity Co. The Electric tour ще очарова феновете на бандата с нов, по-хард стил, съчетан с енергичност и ексцентричност, обещаха на пресконференция във Варна днес момчетата, цитирани от dnesplus.bg.

Парчетата от новия, четвърти албум, които ще бъдат представени , ще имат рок и хип-хоп елементи. Различните вкусове и мирогледи на четиримата музиканти от Gravity Co. се съчетават по уникален начин, което се е оказало истинско предизвикателство за тях. „Няма нито едно случайно парче в новия албум на бандата, а всяко носи своя заряд, стил и дълбок замисъл, наситен с музика и усещания“. Това споделиха на днес представители на групата.  

Втората голяма изненада, която ни очаква на турнето е компютърно генерирания виртуален персонаж в ролята на басист. Той ще бъде визуализиран в реален човешки ръст на екран зад изпълнителите. 3D-членът от групата притежава собствен интелект и може да импровизира. Момчетата от Gravity Co. казаха на шега, че ще го изпробват за сценична треска още на първия концерт, който е в Пловдив на 20 юли. Тази уникална иновативна система за звук е създадена от гениални програмисти от BonArt Studio. Усетила приноса на новия член, бандата обмисля вариант за още един, но този път реален музикант. 

Третото предизвикателство, което Gravity Co. са предприели е да съчетаят качеството на звука на живо с нова апаратура, спестяваща над 60% от изразходваната енергия за подобен род концерти. Групата е ангажирала глобалното си мислене и действията си към запазване на околната среда и предаване на планетата в по-добро състояние на своите наследници. Тази техника по никакъв начин не намалява мощността на звука или неговото качество, а само спестява енергия. Материалният еквивалент на реализираната икономия също не е значителен, но момчетата твърдо са решили да проявяват по-голяма загриженост към средата, в която живеят. Тази инициатива е подкрепена от ЧЕЗ България, направили предварително всички необходими замервания и взели  мерки за безопасност.

The Electric Tour: Пловдив – 20 юли - „Конюшните на Царя“ - начало 20:30ч., Варна – 24 юли – Летен театър – начало 21:00ч., Бургас – 26 юли – Летен театър – начало 21:00ч.

Билети може да закупите на промоционални цени в интернет страницата www.ticketplus.bg – 10лв. за първите 100бр.

15.07.2011, 16:18 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: Gravity Co.

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код: