1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ОБЩЕСТВО

Започва ”Лято без риск”Варна

За пети пореден път община Варна организира традиционната кампания „Лято без риск”. Тя е многокомпонентна и обхваща превенциите на наркомании, на ХИВ/СПИН, на трафика на хора, на асоциалното поведение и превенция на рисковете в интернет пространството.

На 14.07.2011 г. от 18.00 часа стартира инициативата „Лято без риск – мисли напред”.  Тя  ще се мултиплицира на три места в града: 

·централния вход на морската градина до Фестивалния и конгресен център;

·кв. „Аспарухово” (до спортните площадки); 

·парка в кв. „Младост” (под ОДЗ 15 „Морска звездица”).

Инициативата се организира съвместно с ЮЛНЦ „Миманса”. По време на събитието ще се проведат „танцови битки”. Ще бъде изградена конструкция тип „колаж без лице”, под мотото  „Мисли напред – бъди забавен”. Всеки ще може да сложи лицето си на таблото и да се заснеме за спомен от професионален фотограф. Млади момичета ще раздават портокалов сок на преминаващите, а мотото на промоцията ще е „Изпий витамина, изхвърли амфетамина”. Улични артисти, жонгльори на огън и скачачи на кокили ще направят представление за присъстващите под мотото „Знаеш ли къде е детето ти докато зяпаш”, а професионални оператори ще заснемат посланията на участниците и присъстващите по подобие на „Хай Парк”. Те ще бъдат публикувани в интернет пространството. Най-гледаните и коментирани послания в мрежата ще могат в последствие да бъдат оценени.

Успоредно с тези дейности около седемдесет ученици доброволци облечени в тениски с логото на кампанията ще раздават различни информационни материали, силиконови гривни с надпис „Лято без риск” и балони със същия надпис. Те ще приканват варненци и гостите на града към разумно поведение през лятото.

14.07.2011, 16:28 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: община Варна, кампания "Лято без риск"

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics