1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ОБЩЕСТВО

Община Варна отива на съдОбщина Варна

Общественикът Николай Цветков е завел ново дело във Варненски административен съд, заради мълчалив отказ на Община Варна, съобщи dnesplus.bg.

От общината са отказали да му дадат информация пискана със заявление за достъп обществена информация. 

Цветков пита кмета:

1.Колко броя жалби,сигнали,сигнални записки докладни има срещу управителя на ОП „Спортни имоти“. Петър Пасев и техните входящи номера?

2.Във връзка с т. 1 извършена ли е проверка по всички жалби,сигнали,сигнални записки и докладни, какъв е резултата от тези проверки и дали е отговорено в срок на жалбоподателите?

3.От 01.01.2009 до подаването на това заявление , какви командировки , за какъв срок , цел и докъде и докъде и на какво основание бил командирован управителят на ОП „Спортни имоти“ Петър Пасев.

4.Във връзка с т.3 за всяка командировка по отделно какви разходи в какъв размер са били предвидени и колко са изразходвани и с какви документи са отчетени, включително размерът н дневни пътни и др. разходи? 

5.5.Какъв е резултатът от тези командировки, има ли докладни и копие от тези докладни? 

Николай Цветков е почетен член на дружеството на инвалидите във Варна и носител на грамота за 2008 г. от програма достъп до информация за изключителна активност в търсенето на информация с обществена значимост.

13.07.2011, 14:04 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: община Варна, съд

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center