1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
КРИМИНАЛЕ

Осъдиха крадец на 8 месеца затворСъд

8 месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим за кражба получи от Варненския районен съд 49-годишният М. Иванов.

На 13 май миналата година подсъдимият извършил кражба от дом в село Шкорпиловци. Той знаел, че собствениците обитават къщата си само през лятото и вечерта решил да проникне в нея, като разбие входната врата. От кухнята и складово помещение успял да задигне електрическа косачка, велосипед, кафемашина и други вещи, които временно струпал на двора. След това Иванов се качил на втория етаж, счупил вратопрозорец и успял да влезе в спалнята. Оттам пък задигнал телевизозр и фотоапарат. Вещите пренесъл постепенно до собствения си дом, а една част занесъл при своя позната. Сигналът до полицията собствениците на обраната къща подали още на следващия ден, след като установили, че вратата е разбита. Общата стойност на задигнатите вещи е 1052 лева. 

49-годишният М. Иванов е осъждан. До приключване на съдебното следствие част от вещите са били възстановени на собствениците им. Присъдата на Районния съд подлежи на обжалване в 15-дим полневен срок.

12.07.2011, 14:07 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: крадец, съд, затвор

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center