1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
ОБЩЕСТВО

20 лева за секс на пътя

Кризата не се отразила на магистралните проститутки
Мечтаят да срещнат мъжа на живота си на шосето


магистралки

Бизнесмени със скъпи автомобили редовно ползват услугите на магистралните жрици на любовта на стария път за Бургас. Това разказаха някои от “работещите” момичета пред екип на “Позвънете: Вестникът”. Тарифите за платена любов напълно устройвали господата – 20 лева за 15 минути стандартен секс. “За редовни клиенти може и за 15 лева. Ние си ги знаем тези хора. Те обикновено търсят едно и също момиче”, разказва 21-годишна жена с мургава кожа. Тя продава секс вече няколко години, никога не е работила друго. Живее във варненския квартал "Аспарухово" и признава, че там има много проститутки, които всеки ден припечелват за прехрана на пътя.
Всяка си има “човек”, с когото дели заработеното 50 на 50. “Тука повече от 100-150 лева на ден няма как да се изкарат. Аз съм получавала най-много 200 лева”, оплаква се момичето. За повече пари проститутките разчитат на клиентите с по-различини предпочитания. Някои от бизнесмените ги търсели предимно за орален секс.
“За френска вземам различно, ако е без презерватив, е по-скъпо”, признава момичето, докато не изпуска от поглед преминаващите край него коли. Съседката й по място пък е една от тези, които държат на безопасния секс и затова трудно заработва повече от 70-80 лева дневно. Но ако я вземе клиент, който иска анален секс, само от него изкарва поне 50 лева, разказва труженичката.
“Абе идват и разни, дето искат нещо по-така – издокарани, направени, плащат си, ама се случва рядко. Повечето минават, качват си момиче в колата, водим ги ей там набързо и толкова – за 20 лева”, споделя проститутката.
Зимата е по-трудно, по-малко хора минават по пътя и търсят платен секс. А и ние не издържаме много на студа. Все търсим място, където да се стоплим, обясняват момичетата. Лятото много по-лесно показвали и това, което предлагат на клиентите - разголени тела. През топлите дни можело да разчитат и на случайно минаващи по пътя туристи, които давали и повече пари за платените плътски удоволствия.
Кризата не ги засегнала много. Печелят същото, както и предишни години. Е, имало временни проблеми, ама хората продължавали да ги търсят. Клиентите обаче все по-често се пазарели за цената. "Идват някои и направо питат - може ли за 5 лева? Е, не може, всяко нещо трябва да си знае цената. И ние ядем", недоволства едно от момичетата.
Всички те се надяват някой ден да срещнат мъж, който да ги прибере в дома си и да ги издържа. Тогава щели да спрат със зегашните си занимания. "Една замина даже за Германия. Клиент се влюби в нея и си я взе. Може и мене така да вземат. Знам ли...", надява се мургава проститутка.
Тя разказва, че някои от колежките дори имали деца. Не всички оставяли в домовете. "Не е работа да родиш и да го дадеш. И аз ще имам бебе, ама не знам... нямам още пари, за да го храня", обяснява 21-годишна труженичка. Не знае и какво ще прави след 10 години. Сигурна е обаче, че сегашното й занимание е до време. "Докато още съм млада, после... ще видим", философски заключава момичето.

23.02.2011, 21:16 Автор: Искра Урумова


Тагове: магистралки, секс

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics