1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ОБЩЕСТВО

Откриват международна изложба във ВарнаМорската градина

 На входа на Морската градина до Слънчевия часовник ще бъде официално открита пътуващата изложбата „Резултати на фокус”. Експозицията, която ще бъде открита на 7 юли в 12 часа, представя в 23 снимки проекти, реализирани в България с подкрепата на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия. 

Първият секретар на посолството на Норвегия у нас г-жа Дагфрид Йортхул и заместник-кметът на Варна Антон Жожев ще обобщят значението на сътрудничеството по финансовия механизъм на ЕИП и Норвежката програма за сътрудничество в региона. На откриващото събитие ще присъсва и г-жа Венцеслава Янчовска, ръководител програма Иновация Норвегия.

Целта на изложбата е да представи публично постигнатото от 2007 г., когато България стана бенефициент на финансовия механизъм на ЕИП и на Норвежката програма за сътрудничество. До този момент страната ни е получила по тях повече от 41 милиона евро за проекти в областта на културното наследство, здравеопазването, грижата за децата и опазването на околната среда. 

Изложбата ще обиколи шест града на България (София, Пловдив, Бургас, Варна, Габрово и Благоевград) в периода 6 юни – 26 юли. 

06.07.2011, 15:41 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: Варна, международна изложба, откриване

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics