1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
КРИМИНАЛЕ

Издирват Екстра Нина

Фолкпевицата дължи пари по кредитна карта
Няма регистрирано имущество на името й


Екстра Нина

Съдия-изпълнител от Варна издирва втора година фолкпевицата Екстра Нина заради дълг към банка, научи "Позвънете: ВестникЪт". Русата фурия Нина Панайотова дължи малка сума за демонстрирания от нея стандарт, но до вчера - не беше погасила дълга си. Задължителната в такава ситуация проверка обаче установила, че на нейно име няма регистрирано никакво имущество, което да бъде продадено, подтвърдиха пред "Позвънете: ВестникЪт" юристи.

Дългът на Екстра Нина възлиза на близо 2700 лв. от неплащани вноски по кредитна карта. След като похарчила парите, но забравила да ги върне, банката завела дело срещу нея. На 9 април 2009 година тя е осъдена окончателно и присъдата й влязла в сила от същата дата. Изпълнителният й лист е издаден на 13 април 2009 година и от тогава певицата не може да бъде открита. Властите я издирват на няколко адреса, успели да се свържат дори с майка и във Варна, но и това не помогнало. Банката-кредитор, издала кредитната карта, чака вече втора година да си получи парите. Познат на семейството се свързал със съдия-изпълнителя, обещал, че дългът ще бъде погасен, но повече не се обадил. Певицата Нина Димитрова Панайотова получава артистичния си псевдоним Екстра Нина в началото на 90-те години, когато пее по кафаните в Сърбия и Черна гора. При завръщането си в България тя става една от звездите на поп-фолка. Има издадени 14 албума. Една от сестрите й - Цветелина, също е едно от известните имена в жанра.

Съвпадение на имената пък обърка варненските юристи, които пета година издирват Ваня Червенякова за дълг към варненска фирма. Бизнесдамата не е плащала наем, ток, телефон и вода на магазинче от 23 квадрата, наето от нея през 2004 година. Според юристите на фирмата-наемодател сумата, която до момента Червенякова дължи, е 1455,38 лв. Делото срещу нея е приключило още през 2006 година. Изпълнителният лист е издаден на 22 юни същата година. Съдия-изпълнителят и юристът на фирмата предполагали, че длъжницата е известната бизнесдама, която оцеля по чудо след покушение на рибната борса във Варна през 2003 година, заради съвпадението на имената. Ситуацията осветли главният счетоводител на фирмата, който обясни, че длъжницата също е бизнесдама, но не е медийна звезда.

23.02.2011, 21:15 Автор: Лиляна Трънкова


Тагове: певица

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА