1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
КРИМИНАЛЕ

Крадец на кабели влиза в затвораПолиция

Ефективно наказание от 1 година и 7 месеца затвор наложи Варненският районен съд на 32-годишен мъж за кражба на кабели на "Железопътна инфраструктура".

Б. Живков се признал за виновен за това, че на 14 юни миналата година в ранните часове на деня, заедно с друг мъж, е влязъл във фургон на улица "Девня" във Варна и задигнал 20 метра кабел и 30 броя релета. Общата стойност на задигнатите вещи е 264 лева. Фургонът бил обурудван с апаратура със специално предназначение, собственост на секция "Сигнализация и телекомуникация" - Горна Оряховица. Подсъдимият и съучастникът му разбили катинара на фургона, а кабела прерязали с ножовка, която пък била открадната от бараката на пазач на съседен обект. Към 6,30 сутринта крадците били засечени от полицейски патрули. Единият мъж бил задържан на място, Живков успял да избяга, но по-късно бил установен и разпознат. 

32-годишният Б. Живков е осъждан многократно за престъпления против собствеността, като конкретното деяние е извършено и в условията на опасен рецидив. Той получи наказание от 1 година и 7 месеца затвор при първоначален строг режим. Споразумението е окончателно  и влиза в сила веднага.              

04.07.2011, 17:05 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: крадец, кабели, затвор

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА