1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
СПОРТ

Бедният ”Пирин” надцакал ”моряците”Димитър Илиев

Бедният "Пирин" (Благоевград), който е раздиран от финансови проблеми, е успял да надцака "Черно море" на трансферния пазар. Това стана ясно от думите на нападателя Димитър Илиев. Той бе силно желан от наставника на "моряците" Стефан Генов, но в крайна сметка подсили "орлетата".

"И "Черно море", и "Пирин" искаха да ме вземат от ЦСКА под наем до лятото. Явно обаче отборът от Благоевград е предложил по-добри условия. Знам, че шефовете на "Черно море" и ЦСКА не успяха да се разберат за трансферната сума. Не крия, че имах желание да дойда във Варна, тъй като се познавам добре със Стефан Генов и сме работили заедно в "Локомотив" (Пловдив). "Пирин" обаче също не е лош избор. Това е клуб с големи традиции, който заслужава да бъде сред най-добрите в България", коментира Илиев пред "Позвънете: ВестникЪт".

Той призна, че атмосферата в Благоевград е отлична и всички се подготвят здраво за срещата с варненци. "Излизаме за победа. "Черно море" е отбор с класни изпълнители и балансиран състав, но ние имаме своите шансове", допълни таранът.

23.02.2011, 11:49 Автор: Йордан Фотев


Тагове: черно море

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center