1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ОБЩЕСТВО

”Медузата” Гуцанов е кандидатът на БСПБорислав Гуцанов

Председателят на Градския съвет на БСП във Варна и член на Изпълнителното бюро на партията Борислав Гуцанов, нашумял покрай ареста си при операцие "Медузите", потвърди пред журналисти, че е единствената номинация на БСП за кмет на града, предаде Фокус. 

По този начин отпада необходимостта от вътрешнопартийни избори за кмет на Варна. Крайното решение за избор на кандидати ще бъде взето на демократична конференция на партията. Листата на БСП за общински съветници във Варна ще бъде оповестена в края на месец август или началото на септември, каза още Гуцанов. Той припомни, че паритетът мъже/жени остава водещ при подредбата на листата и промяна в тази насока няма да има. На пресконференцията присъства и Петър Мутафчиев, член на Националния съвет на БСП, който коментира подкрепата на ГЕРБ към настоящия кмет Кирил Йорданов.

Мутафчиев определи като голям комплимент към БСП оценката на премиера Бойко Борисов по отношение на управлението на Варна през последните години, визирайки подкрепата на БСП за един от мандатите на Кирил Йорданов.

27.06.2011, 15:26 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: Борислав Гуцанов, БСП, кмет

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center