1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ЛЮБОПИТНО

Топ 6 на мечтаните секс играчкисекс играчки

Сещам се за една история, съвсем действителна (ако кажа че се случи на една приятелка, ще прозвучи ли като лъжа?). Една история за двама души, малко след полунощ, доста стандартно – в леглото! Тя е отдолу, той отгоре – сложил е кондом и работата не върви.

 Тя пуфти и се ядосва, той се поти и се черви. „Вътре ли е?“- пита той. „Ами Не!“

Упс, доста неприятно! Но скуката и отегчението не рядко се наместват между нас  под топлите завивки. Къде отиде времето, когато сексът беше мръсен, а чаршафите чисти? Май е време за нови изживявания? Секс играчки и игрички?

Живеем във век, в който думата „тройка“ звучи чудесно, особено когато третият е “Made In China”, например. Секс играчките отдавна не са табу, а даже се превърнаха в задължителен елемент от личния ни живот. И тъй като Коледа (в случай, че се нуждаете от повод)  наближава, защо вие скъпи мъже не зарадвате половинките си с нещо секси- еротично? Време е за експерименти!

Направих кратко проучване сред мои приятелки и знаете ли какво установих?! Нямаше нито една, която да каже, че би се обидила ако получи нещо голямо и твърдо на батерии в луксозна опаковка.

 Ето и топ 6 на най- желаните играчки и артикули:

6. Вагинални топчета

Наподобяват аналните, но са по-големи и предназначението им е за съвсем друго място, както се подразбира от името им. Ако искате Тя да е наистина доволна, нека любовната игра е продължителна и разнообразна. Дай, за да получиш както се казва.

5. Камшик- о, да!

Садо-мазо изпълненията не само, че отприщват фантазията, но ви водят към непознати дебри на сексуални удоволствия. Няма нищо лошо в стандартните пози и стерилния секс, но сигурна съм, че вкарването в играта на камшици, превръзки за очи, еротични униформи и латекс, меко казано ще освежат връзката ви.

4. Попърс!

Да, четете правилно. Този еротичен стимулант е изпитано средство за страхотни сексуални преживявания. Нека описанието „ароматизатор за стая“ не ви заблуждава – вдишването от вълшебното шишенце малко преди еякулация направо ще „взриви“ усещанията ви. Действието му е мигновено, пулсът се забързва, кръвта се концентрира на правилните места и оргазмът е повече от запомнящ се. Гарантирано! При дамите усещането е също  толкова вълнуващо. Изглежда, че всички ще останат доволни.

3. Анални топчета

Вече виждам радостна усмивка да се прокрадва по лицата ви. Да, оказа се, че аналните удоволствия са доста нагоре в класацията, особено когато за целта се ползват топчета в подходящ размер. Овлажнителят е задължителен, както и повече старание и търпение от ваша страна, момчета. Това не е като онова, нужно е повече време, за да се отпуснем и да стане наистина приятно за всички участници в играта.

2. Белезници- брех!

Уж много еманципирани, много от жените харесват подчинената роля в секса. Да бъдат „арестувани“ от потен, загорял мъж се оказа блян на  всяка втора анкетирана дама. Ако пък Тя иска да диктува правилата, нека тя ви „окове“.  Хубавото е, че този атрибут е широкозастъпен в магазинната мрежа (секс шоповете, де) и цената му определено няма да ви стресне.

1. Добрият стар B.O.B.

Ако се чудите какво се крие зад тази абревиатура: Battery Operated Boy, вибратор един вид). Формата е добре позната, размерите, цветът и материите варират според вкуса и нуждите. Препоръчва се употребата му с овлажнител и кондом. Ето ви перфектният вариант на шведска тройка, без да има ревност и обида – все пак гостуващата звезда е неодушевен предмет!

И не, че е задължителна употребата на по-горе изброените продукти, всичко е въпрос на желание и фантазия. Някой може да ревнува от силиконовия жезъл, колкото и странно да ми звучи, друг би се страхувал да не нарани партньорката си неволно и повече от необходимото, трети пък би се радвал на взаимната разкрепостеност. Каквото и да изберете, вярвам, че ви предстоят невероятни изживявания, защото сексът е преди всичко  е удоволствие, нали така?

27.06.2011, 15:19 Автор: bgtatko.bg


Тагове: секс играчки

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА