1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
ЛЮБОПИТНО

Часовник измерва трезвеносттаБира

Ако сте мъж, обичате да пийвате и ви е омръзнало партньорката ви постоянно да мери количеството изпит от вас алкохол и да ви натяква, че сте пияница, решението на проблема ви е часовник, който измерва трезвеността, пише dnes.bg, позовавайки се на Ню лончис.

Специалният часовник с LCD дисплей е разработен от японската фирма "Токиофлаш дизайн" и отчита нивата на алкохол в кръвта.

За да разбере какъв е прагът му на трезвеност, всичко, което трябва да направи мъжът, изпил няколко чаши бира, е да се обърне към електронния си съветник. За целта любителят на чашката трябва да натисне тъч скрийна и да активира функцията "алкохолен тест", след което да духне върху дисплея и да чака резултата.

Върху екрана се появява таблица, която описва прогресиращите ефекти от алкохола. Всяко следващо ниво отговаря на задълбочаваща се фаза на опиянение, измервана със степени като словоохотливост, падане на задръжки, нарушени възприятия.

Основното качество на часовника е, че измерва трезвеността, без да мърмори като недоволна половинка, споделят мъже, които вече са се сдобили с него. Така те знаят какъв е прагът им на алкохолна поносимост, без да им се налага да слушат досадно мрънкане, отбелязва БТА.

20.06.2011, 11:52 Автор: dnes.bg


Тагове: часовник, трезвеност, алкохол

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics