1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
БЪЛГАРИЯ

Канчета и манерки на разпродажбаКанчета

Министерството на отбраната планира 20 млн. лв. приходи от разпродажбата на ненужна техника и оборудване. Това каза в понеделник военният министър Аню Ангелов в интервю за БНТ, цитиран от mediapool.bg

Освобождаването от ненужното имущество се налага заради редуцирането на въоръжените сили до 2014 г, обясни Аню Ангелов. По информация на в."Труд" пък за продажба ще бъда обявени танкове, ракети, одеяла, манерки, чинии, канчета, дрехи. Изданието уточнява, че разпродажбата на армейските излишъци, без специалната техника, оръжията, боеприпасите и стоките с двойна употреба, върви през Софийската стокова борса. Оръжията пък се реализират на пазара чрез специални търгове.

Представители на армията твърдят, че на особен интерес са радвали армейските полеви кухни и фурнировани войнишки манерки. Някои от кухните готвели на газ, били с казани и вършели отлична работа за варене на ракия. Преди година министърът на отбраната Аню Ангелов обяви, че министерството ще се освободи от 858 имоти с отпаднала необходимост. Те ще бъдат продадени или дадени на други министерства и общини.

13.06.2011, 12:25 Автор: mediapool.bg


Тагове: канчета, манерки, продажба, Аню Ангелов

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics