1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ЛЮБОПИТНО

Фенка си татуира снимките на 152 приятелитату

      Анонимна фенка се похвали, че си е татуирала снимките на 152 свои приятели от социалната мрежа Facebook. Жената е уточнила, че това не са всички нейни приятели от листата в сайта, а само малка част от тях, предаде Mobiledia, цитирана от kaldata.com.

      Във видеопортала YouTube е качено видео, на което се виждат части от самия процес на татуирането. Лицето на фенката е скрито, но по всичко личи, че инструментите, както и татуировките са напълно истински. Клипчето продължава минута и половина и в края му се вижда резултатът от работата, след като са минали две седмици и раните от татуирането са зараснали.

      Възможно е всичко това да е просто реклама на студиото за татуировки, което прилежно е отбелязано в края на видеото, но дори да е така, случката пак е доста интересна. Фенката се е постарала да остане колкото се може по анонимна. Клипчето с татуирането е единственото, качено от susyj1987 в YouTube. Вероятно желанието й за анонимност е провокирано от това, че не иска да остане известна до края на живота си като „лудата фенка, която си татуира 152 снимки на приятели от Facebook”.

      През 2007 година имаше подобна случка, но тогава мащабите бяха, много по-малки. Стивън Смит татуира логото на Zune върху рамото си. След като Microsoft реши да зареже развитието на марката той премина към iPod и покри логото на Zune с друга татуировка. Наскоро и рапърът T-Pain татуира бутонът за харесване на Facebook върху ръката си.

09.06.2011, 20:50 Автор: kaldata.com


Тагове: фенка, Facebook, татуировка

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА