1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
СВЕТЪТ

Медицински работник : Изнасилих бебе!Пол Уилсън

Медицински работник - педофил е пледирал виновен пред съда за изнасилване на пеленаче, оставено на неговите грижи и обвинения във връзка с подстрекаването на повече от 20 момичета към виртуален секс, пише Daily Mail. Във вторник Пол Уилсън признал и за два случая, когато насилил орално две момиченца - на 2 и 3 години. Той се е обявил и за виновен за повече от 45 обвинения, че е правил и разпространявал снимки с неподходощо съдържание с цел да въвлече в сексуални контакти малки деца.

20-годишният уилсън от Бирнимгам е обвинен в изнасилване през януари, след като е арестуван по подозрение в нападение на дете, довело да разsледване в яслата, където работел. Днес той е бил предупреден от съдия, че го очаква незабавна присъда и затвор. Въпреки това, обвиняемият пледирал "виновен" по 47 от общо 50 обвинения.

Една от жертвите на Уилсън, сега 17-годишно момиче, разказва пред изданието, че се чувства засрамена и изолирана, след като попаднала на него в Интернет. В началото двамата започнали с нормални разговори в социалните мрежи, скоро обаче той я принудил да се разголва пред камерата. След това Уилсън заплашил момичето, че ще пласира снимките в мрежата ако тя откаже да му се подчинява. Момичето смята, че е успяла да прекъсне контактите си с изнасилвача около година преди той да бъде разкрит от властите

Снимка : Daily Mail

07.06.2011, 15:59 Автор: vestnikat.bg


Тагове: съд, педофил, медицински работник

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА