1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
СВЕТЪТ

Българинът, обезглавил жена, е в затворКасапинът е преместен в затвор

Българинът Деян Деянов, който беше настанен в психиатрична клиника, след като обезглави британска пенсионерка на испанския остров Тенерифе, твърдейки, че действа в името на Бога, беше прехвърлен в затвор след нападение над медицинска сестра, пише в. "Дейли мейл", цитиран от dnes.bg.

Деянов се нахвърлил на сестрата, докато тя била в стаята му в клиниката, а отвън били двама охранители. Сестрата била сериозно наранена и Деянов бил упоен и завързан за леглото. Деянов страда от параноична шизофрения, злоупотребявал е с алкохол и наркотици и е обвинен за убийството на британката Дженифър Милс-Уестли.Той я намушка с нож и обезглави в супермаркет в курорт на остров Тенерифе. Прехвърлянето му сега в затвор последва слуховете от миналата седмица, че той е успял да избяга от психиатричната клиника. 

Управата на лечебното заведение обаче отрича той да е правил опит за бягство, съобщава БТА. В миналото Деянов заплашил да убие дори 6-годишното си дете с нож. Заплахата той отправил пред приятелката си от миналото Надя Миланова, майка на детето. Той й поставил ултиматум да избира дали той да убие нея или детето им.Надя Миланова неотдавна изрази съчувствие към семейството на жертвата на Деянов. Двадесет и осем годишната жена работи на круизни кораби и твърди, че дрогата е превърнала Деян от любящ партньор в чудовище, което веднъж я заплашило да я хвърли от балкона.

В миналото Деянов е бил в психиатрична клиника и във Великобритания.

05.06.2011, 10:55 Автор: dnes.bg


Тагове: българин, британка, обезглавяване

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics