1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
БЪЛГАРИЯ

Пиян турист мотае полициятаПолиция

Пийнал 59-годишен английски турист е разигравал полицията, че е бил отвлечен и ограбен в Слънчев бряг, предаде dnes.bg. Твърденията му обаче се оказали безпочвени, съобщиха от полицията.След солидна почерпка чужденецът излязъл от ресторант в курорта и се насочил към хотел.

По думите му по пътя принудително е натоварен в такси, където му отнели мобилен телефон и цифров фотоапарат, след което го изоставили на кръстовището след с. Тънково, на пътя Оризаре–Александрово.

Разследването обаче показало, че туристът заблуждава полицейските служители. Няколко пъти същата нощ през период около час се връщал в бара на хотела, заявявайки, че е ограбен, и барманката му посочвала забравената чантичка, за да си я прибере.Англичанинът обаче не докосвал чантичката си, излизал и след около час отново се връщал в бара, за да заяви за грабежа на вещите си. След като мъжът за пореден път влязъл в бара, си взел чантичката, за да плати на такси сумата от 20 лв.Прибрал се в хотела, където казал на жена си, че си е загубил телефона. Часове по-късно туристът отишъл да се оплаче в полицията.

03.06.2011, 17:28 Автор: dnes.bg


Тагове: пиян, турист, полиция

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center