1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
КРИМИНАЛЕ

Мъже бият за спорта, отнасят условниТрима бият за спорта, отнасят условни

Трима мъже от турски произход, нападали безразборно пешеходци в центъра на Варна, се разминаха с условни присъди, реши Районният съд.

На 12 юли 2008 година 28-годишният А. Ахмед, 21-годишният К. Ахмедов и 25-годишният М. Али се разхождали през нощта около спирка в централната част на града, в района на фабрика "Христо Ботев". В един момент забелязали пешеходец и без никаква причина се нахвърлили върху него. След като го съборили на земята, тримата започнали да ритат непознатия в главата и тялото. Пострадалият започнал да вика, затова и нападателите го оставили. Човекът побягнал и когато стигнал до дома си се обадил в полицията. По това време обаче тримата хулигани си намерили нови жертви - стигнали до магазин за цигари, пред който имало трима мъже. Турците ги доближили и без причина им налетели на бой. По това време, заради подадения от първия пострадал сигнал, на мястото пристигнали автопатрули, които задържали побойниците. 

Тъй като и тримата биячи били неосъждани до момента, съдът реши да понесат условни наказания от по 6 месеца лишаване от свобода. 31.05.2011, 17:53 Автор: vestnikat.bg


Тагове: побойници, съд, условни присъди

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА