1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
ЛЮБОПИТНО

Обречена на самота, защото е различнаМалката Бети

Спасено женско бебе таралеж никога няма да успее да си намери мъжки заради мистериозно заболяване, което я оставило без бодли и напълно плешива, пише Daily Mail.

Бети била изоставена от семейството си малко преди да бъде открита от хора, които я занесли в център за грижа за животни. Специалистите били изумени от нейното мистериозно заболяване, което оставила кожата на Бети суха и без бодли. Шест-седмичното бебе било толкова уплашено от останалите таралежи, че собствениците на центъра са убедени, че тя никога няма да си намери другар, освен ако бодлите й не пораснат отново. Според тях, иначе Бети е напълно нормално таралежче. Когато усети заплаха се свива на кълбо, но липсата на бодли я прави лесна плячка.

В момента за нея се полагат специални грижи - кожата й се маже със специално масло, защото изсъхва прекалено бързо. Бети живее сама в отделно помещение, защото е твърде изплашена от другите таралежи. Според хората, които се грижат за нея, тя никога няма да бъде освободена, защото не би могла да оцелее.

31.05.2011, 16:48 Автор: vestnikat.bg


Тагове: таралеж, бебе, самота

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center