1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ОБЩЕСТВО

Данаил Папазов е кандидат-кметът на ГЕРБкап. Данаил Папазов

Капитан Данаил Папазов, изпълнителен директор на пристанище Варна, ще бъде издигнат като кандидат за кмет на морската столица от листата на ГЕРБ. Кандидатрурата на партията ще бъде официално обявена през юни месец, стана ясно днес на пресконференция на областния лидер Павел Димитров.

Данните от приключилите на 22 май вътрешнопартийни събрания на ГЕРБ за цялата област вече са обобщени, предаде Фокус.Кандидатурата на Павел Димитров е издигната и в петте района на Варна. От данните става ясно, че от общо 494 гласа, 425 са именно за неговата кандидатура. Втори по вътрешнопартиен вот се нарежда областният управител на Варна Данчо Симеонов с 216 гласа, шефът на пристанище-Варна Данаил Папазов-198 и мениджърът на Гранд хотел Варна Иван Портних със 135. На последно място е Красимир Петров с 90 гласа. Председателят на Общинския съвет Николай Апостолов, който е подкрепен от 190 души няма да е сред номинираните.

Димитров обяви, че не е сред мераклиите да заемат поста градоначалник, тъй като е ангажиран като депутат. Лидерът на ГЕРБ за Варна изрази пълната си подкрепа за Данаил Папазов, тъй като досега той се е показал като добър стопанин на пристанището и би могъл да стане такъв и на града. Има и стойностен човек, който да замести директора на пристанището, убеден бе Димитров, защото той бил посочен лично от сегашния директор.  

Кандидатът за кмент на Варна ще е водач и в листата за общински съветници на партията. За Варна листата се съсоти от 85 души. Партията се надява освен на поста във Варна и на тези в още 6 общини - Аврен, Аксаково, Белослав, Бяла, Ветрино и Суворово. Сигурни кандидати за следващ кметски мандат са кметът на Аксаково Атанас Стоилов и на Бяла Атанас Трендафилов. Павел Димитров отхвърли възможността чужди кандидати да получат подкрепата на ГЕРБ, които ще имат свой кандидат за всяка община в областта. Предизборната кампания, според лидерът, ще е изцяло позитивна, без да се обсъждат останалите кандидати или да се търсят компромати. 31.05.2011, 14:40 Автор: Силвия Неделчева


Тагове: ГЕРБ, Варна, кап. Данаил Папазов

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Dimitrova
01.06.2011; 00:45
Ако Данаил Папазов стане кмет, то тогава ще кажем \"сбогом\" на красива Варна и ще имаме със сигурност или пристанище, или нещо производствено на острова под Аспаруховия мост, вместо красив парк, опера, зона за забавление и др. подобни идеи (които ще ни доближат до красотата на Лондон и други европейски градове). Ако г-н Папазов докаже, че ще работи за благото на града и за неговото разрастване на юг, с изградени мостове, зеленина и увеселителна зона, тогава нещата се променят.
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics