1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ЛЮБОПИТНО

Жените станали правоъгълнициКамерън Диас

Женските фигури вече не са като пясъчен часовник, а приличат по скоро на правоъгълник, установи международно изследване, съобщи dnes.bg, като се позова на "Дейли мейл". Жените, които почти нямат талия, вече са пет пъти повече от приличащите на Мерилин Монро. Въпреки това много от дрехите се шият за такъв силует. Затова почти 60% от жените се оплакват, че не им стават дрехите, на които пише, че са техният номер.

Почти всяка втора британка попада в "правоъгълната" категория. Примери за такава фигура са актрисите Кийра Найтли, Камерън Диас, Никол Кидман. Всяка трета жена е с тяло като лъжица, при което ханшът е поне с 10 см по-голям, отколкото бюста. Всяка десета пък е "обърнат триъгълник" - с бюст, поне с 10 см по-едър от ханша. Всяка десета е като пясъчен часовник - обиколката на бюста е поне със 17 см по-голяма, отколкото талията, а ханшът варира с до 10 см от бюста. Пример за тази категория е актрисата Кристина Хендрикс.

В Европа с най-голяма талия са холандките, които са и най-високите. На второ място са британките. С най-голям ханш са германките и холандките. С най-малки размери във всички категории са италианките.

30.05.2011, 17:27 Автор: dnes.bg


Тагове: жени, фигура, правоъгълници, пясъчен часовник

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА