1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
КРИМИНАЛЕ

По бързата процедура: Глоба за футболен фенфен

Глоба от 350 лв. наложи Варненският районен съд на футболен фен, буйствал след мача „Черно море" - „Берое" в събота.

След футболната среща, около 20:00 часа, 37-годишният Б. Г. от Стара Загора извършил непристойни действия, изразяващи се в ругатни и отказ да изпълни полицейско разпореждане на бул. "Осми Приморски полк", казаха от варненската полиция.

Той е бил задържан за 24 часа. Преписката веднага е докладвана на дежурен прокурор. Съставен му е акт. Шести състав на Варненски районен съд разглежда НАХД и налага глоба от 350 лв. по чл. 21 от ЗООРПСМ на лицето. 

Още един варненец, оказал съпротива на органите на реда, е задържан, съобщиха от полицията. Около 20,25 ч пред магазин за хранителни стоки на ул. “Янтра” във Варна, при задържане, Люб. Янч., 19 г., извършил нарушение на обществения ред.

Според пресцентъра на полицията, той оказал съпротива на орган на реда по време на изпълнение на служебните му задължения и счупил антена за радиостанция, монтирана на десния заден калник на полицейски автомобил, обозначен с надпис “Полиция”. При отвеждането му в сградата на Четвърто РУП младежът продължил да буйства и счупил дървена пейка в помещението за задържане на лица. 

30.05.2011, 12:40 Автор: vestnikat.bg


Тагове: съд, глоба, футболен хулиган

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА