1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ЛЮБОПИТНО

Бар за кучета с бира отвори в Брюкселкучешка бира

Кучетата в Брюксел се сдобиха със свой бар, разположен в един от най-известните паркове на белгийската столица, съобщи БГНЕС. "Toutou Bar" е първият кучешки бар в Белгия, но клиентите му имат какво да научат за обноските по време на хранене. Някои от тях си почиват под масата, други нападат храната на разсеян съсед, а трети се качват на самата маса, за да се хранят.

За четириногите, които не са обучени да се хранят на стол, барът измисли ново правило: Клиентът винаги е прав. Заведението затваря чак когато излезе и последният посетител. За един бар разбира се, най-важното нещо не е храната, а пиенето. Най-популярната напитка в менюто е бирата. Тя е безалкохолна и има дъх на бульон и кокали. "Red Dog Energy Beer" се поднася в типичните за белгийската бира бутилки. Всички храни, предлагани в бара, са адаптирани, за да са здравословни именно за кучетата - кремът не съдържа захар, а ястията са без подправки.

"Кучетата нямат същите вкусове като нас", напомня собственикът на заведението Бернард Шол. "Това е най-здравословната храна, за която може да мечтае едно куче". Мненията за инициативата са смесени. Според коментарите на някои читатели на списание La Dernière Heure, барът е знак за "американизация" на обществото и говори, че "в Белгия е по-добре да си куче, отколкото беден".  

21.05.2011, 10:39 Автор: БГНЕС


Тагове: бар за кучета, брюксел, кучешка бира

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА