1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
КРИМИНАЛЕ

Сладоледените апаши остават в арестасладолед

Рецидивистите, които посегнаха и на сладоледа, но бяха хванати при опита им за кражба и след гонка с полицията, остават в ареста. Двамата сладоледени апаши в сряда получиха мярка за неотклонение "задържане под стража" от състав на Варненския районен съд. Съдът е приел, че е налице обосновано предположение за авторство на деянието, както и че съществува реална опасност обвиняемите да се укрият или да извършат нови престъпления, поради което им наложи най-тежката мярка за процесуална принуда, казаха от ВРС.

Предявеното обвинение срещу 28-годишния Ив. Г. и 31-годишния Д. Х. е за това, че в ранните сутрешните часове на 15 май са разбили хладилна витрина в централната част на Варна и отнели различни видове сладолед. Един от обвиняемите е опасен рецидивист. 28-годишният Ив. Г. и 31-годишният Д. Х. са  осъждани многократно за тежки умишлени престъпления.

Крадците на сладолед бяха хванати след сигнал на бдителен гражданин, който видял как разбиват витрина със сладолед на бул. „Княз Борис I“ при кръстовището с улица „Преслав“. Крадците тъкмо опитвали да отмъкнат сладоледа. Носели си и специални черни чували за целта. Изпратеният на мястото автопатрул засякъл двамата. Издали ги черните чували, които били описани от подалите сигнала.

18.05.2011, 17:19 Автор: ПВ


Тагове: кражба, сладолед, арест, съд

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics