1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
СПОРТ

Спорят за юноша на ”Черно море”

Нападателят Ивайло Станчев с куп оферти след 23 гола за ”Елбе Акен”
В аматьорските лиги в Германия плащали по-добре от родната ”Б” група


юноша

Една дузина немски клубове желаят да имат в своя отбор през следващия сезон юношата на "Черно море" Ивайло Станчев. Нападателят завършва първата си година в Германия, в която предизвика истински фурор с екипа на аматьорския "Елбе Акен". Синът на бившия футболист на "Спартак", ЦСКА и "Черно море" Вальо Станчев до момента има на сметката си цели 23 гола в местната четвърта дивизия и офертите към него валят една след друга. Коя обаче ще избере ще стане ясно през следващия месец. 

"Наистина Ивайло има доста предложения. От ръководството на настоящия му клуб "Елбе Акен" правят всичко възможно да го задържат и през следващата година, но не знам дали ще успеят. Аз съветвам Ивайло, но решенията си ги взема сам. Вече е голям и може да реши кое е най-добро за него", коментира Вальо Станчев пред "Позвънете: ВестникЪт". Една от офертите към Станчев-младши е от "Заксен" (Лайпциг), където баща му игра в края на миналия век. Освен това той има още няколко предложения от клубове от по-горните групи в Германия.

Вальо Станчев не изключи и възможността синът му да се върне в България през следващия сезон, но уточни, че за да се случи това, то той трябва да получи наистина изгодно предложение. "По принцип, ако е тук, ще му бъде по-лесно, тъй като все още е студент. Учи задочно в Икономическия университет във Варна и ако е по-наблизо, ще е по-добре. Но както вече казах, той сам ще прецени къде му е най-добре", заяви също настоящият треньор в школата на "моряците". 

Повече по темата четете в книжното тяло на "Позвънете: ВестникЪт".

09.05.2011, 18:41 Автор: Йордан Фотев


Тагове: клубове, юноша

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
petrov
10.05.2011; 07:50
От Спартак започна и тоя....Морето дава _кметчета или педали....
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код: