1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
КАСИКОВ`ЪТ

В ареста по желаниеарест

Имаше едно време казарма. Историята познава дядовци, ходили в казарма по време и на Първата, и на Втората световна война. И такива, служили по 7 години. Помним и „прекараните” моряци, лъскали приклада по 3 години за сметка на „облагодетелстваните” кашици (пехота), които влизаха в казармите за по едва 24 месеца. Сам Касиков`Ът отдаде чест на Българската армия за цели 18 месеца, само няколко години преди задължителната военна повинност да остане завинаги в историята. В казармата на човек му се случват доста интересни неща. Някои от тях един мъж може да изживее само там, като за пример давам

Точно така! Казармата е единственото място, където можехме да си позволим световния лукс да влезем в ареста по собствено желание! Защо? За да има какво да разказваме на внуците, дами и господа! Това бе поводЪт Касиков`Ът да попадне в ареста за 3 денонощия. Как скромната ми особа успя да постигне тази заветна цел? С едно единствено кратко и лаконично публично признание пред ротния, което гласеше:  „Снощи избягах. Напих се. След което правих секс и ча-ак тогава се прибрах. И сега ми се спи...” – И... ме пратиха мигновено да си лягам в ареста. На истински дървен нар в истинска затворническа килия широка 1, 20 и дълга 3 метра. Такъв спомен, признайте си, няма! 

Днес подобни спомени предлага единствено попадането в изтрезвителното по избор. За целта ви е необходима дамаджана с домашна ракия, 2 литра вино в пластмасова бутилка и 100 грама мастика на финала за всеки случай. А ако успеете да си наемете фотограф да отрази събитието, бихте могли да си направите специален фотоалбум.

Ето как ще изглежда той:

1. Намират ви припаднал под борче в градинка – 2. Повърнал сте – 3. Неадекватен сте – 4. Откриват ви – 5. Идва линейка на Бърза помощ – 6. (Понеже колата на изтрезвителя е счупена) – 7. Карат ви в изтрезвителното – 8. Запознавате се с останалите пиянки – 9. Заспивате. 
И после да не кажете, че Касиков`Ът не дава яки идеи за бизнес...

09.05.2011, 18:37 Автор: Борис Касиков


Тагове: арест, изтрезвител

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center